مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب مهریه

سلام من تمام حسابهام مسدود شده، نامه از ثبت بردم برا ازادی ولی سرپرستی بانک گفت دوتا نامه مبالغ 960 میلیون و 48 میلیون از دادگاه رو حسابت هست، لطفا راهنمایی کنید چگونه رفع مسدودی کنم بدون پرداخت مهریه

پاسخ ها :

یک وکیل

متن قولنامه تعيين كننده س خارج از شرط و شروط كتبي قرارداد فروش عمل نكنيد اگر توافق جديدي داشتيد به قولنامه اضافه و امضاء كنيد