مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری وکیل از زوج

با سلام. بنده امروز رفتم دادگاه جهت رسیدگی منع اشتغال خانومم وکیلش اومد خانومم حق التدریسه و ماهیانه 340 هزار تومان حقوقش هستش اشتغال خانومم باعث مشکلات زندگی شده که قاضی شعبه میگه باید دلیل بیاری تا من حکمش منع اشتغال بدم دستور پرینت مکالمات گرفتم دیدم با وکیلی که گرفته تا ساعت 12 شب از طریق اس ام اس در ارتباط و دقیقا صبح ها و عصر ها موقع رفتن به سر کار تماس گرفته من رفتم دادگاه پرینتو به قاضی نشون دادم بعش گفتم نمیخوام خانومم بره سر کار ساعت 5 6 صبح از خونه میزنه بیرون معلوم نیست نمیتونم قبول کنم. وکیل اومده که من شکایت دارم هم از طرف خودم و از طرف موکلم که این اقا افترا و توهین کرده شکایت کیفری کردم. ایا میتونه شکارت کیفری بکنه چیکار میتونم بکنم . ممنون میشم راهنماییم بکنین.

پاسخ ها :

فتاح  عزيز زاده

جناب آقای فتاح عزيز زاده :

سلام ارتباط وکیل با موکل از طریق تلفن و .. تا حدودی طبیعیه ولی اگر بیش از حد و مستمر باشه طبیعی و عادی بنظر نمی رسه.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ظاهر شما نسبت جرم ارتباط نامشروع به خانمتان و وکیلش دادید اگر که شکایت کیفری کرده اید اصولا حق شکایت داشته اید و نمی تواند از شما بخاطر شکایتتان شکایت کند ولی اگر بدون شکایت کیفری در نزد قاضی دادگاه خانواده همچین نسبتی را داده اید می تواند از شما شکایت کنند