مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اثبات وقوع عقد بیع با توجه به نداشتن مدرک پرداخت وجه

با سلام من وکالت بلاعزل با حق انتقال به وکیل از شخصی در انتقال ملک گرفته ام و ایشان در ایران نیستند. با توجه به اینکه من دو ملک از ایشان خریداری کردم و پول آنها را داده ام ولی مبایعه نامه نداریم .. اخیرا برای محکم کاری مبایعه نامه ای با توجه به وکالتنامه با خودم تنظیم کرده ام و بجای فروشنده به وکالت از ایشان خودم امضا کردم و دادخواستی به طرفیت فروشنده مبنی بر اثبات وقوع عقد بیع نمودم .. سوال این است که چون من مدرکی برای اثبات پرداخت وجه املاک ندارم ایا اگر نتوانم در دادگاه ثابت کنم که وجه را پرداخت کردم دعوای من رد خواهد شد .. ایا قاضی مجاز به ورود به این مساله هست که وجه ملک را پرداخت کرده ام یا نه .. و اگر نیست چنانچه قاضی این سوال را کرد چه باید بگویم .. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اولا مفاد وكالتنامه بايد اجازه امضاء و فروش بخود ( به وكيل ) را به شما داده باشد
پرينتي از تراكنش مالي به مبلغ معامله همراه داشته باشيد شهود هم خيلي موثر است
اما اين وضعيت مربوط به وقتي ست كه فروشنده يا موكل شما در دادگاه منكر د يافت ثمن معامله بشود
اگر عمليات اوليه شما ( امضاء به وكالت و خريداربه اصالت ) امضاء دو شاهد ذيل و ساير شروط مورد انكار و اعتراض قرار نگيرد مشكل چنداني در پيش روي نخواهيد داشت