مشاوره حقوقی رایگان - وقوع عقد بیع

با سلام
بنده سال 1392 یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم. فروشنده هم صاحب املاک بود و هم مشارکت کننده در ساخت همان آپارتمان. مبایعه نامه عادی شماره سریال دار نوشتیم و به جهت آشناییت فامیلی 90 درصد پول رو پرداخت کردم. مبایعه نامه را به فروشنده دادم تا کد رهگیری بزند و تحویل بدهد ولی بر نگرداند . بنده روی یکی از چکهای پرداختی به فروشنده نوشتم در وجه آقای ..... بابت قرارداد پیش فروش شماره ............ و ایشان هم این چک را وصول کرده. از اتحادیه املاک هم یک گواهی گرفتم مبنی بر وجود قرارداد شماره ........... و تحویل این سریال قرارداد به همان مشاور املاک. ضمنا مالک ملک هنوز سند رسمی به نام سازنده نکرده و متاسفانه سازنده از سال 94 به دلیل مشکلات مالی در زندان به سر می برد و بنده بلا تکلیف شدم . همچنین فروشنده به من گفته من ملکی به شما نفروختم . بنده شکایت کردم (وقوع عقد بیع) در جلسه دادگاه مالک به قاضی گفت من اجازه فروش نداده ام. بر همین مبنا قاضی صرف نظر از صحت و سقم معامله حکم به بطلان داد. در تجدید نظر فروشنده با ارائه کپی چکی که وصول کرده بود به قاضی گفت بله من معامله کردم ولی طرف معامله بنده همسر خواهان ( من ) بوده و فسخ شده در حالی که این قرارداد هیچوقت فسخ نشده . این اقرار در صورتجلسه ثبت شد و حتی در متن حکم قطعی نوشته شد ولی حکم بدوی تایید شد. حالا از طریق همسرم شکایت وقوع عقد بیع رو مطرح کردم با مدارک : چکهای پرداخت شده ثمن معامله - گواهی اتحادیه املاک - شهود - اقرار فروشنده در دادگاه تجدید نظر. به نظر شما ایا بنده موفق خواهم شد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

پیشنهاد من این هست که تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کیفری کنید ...