مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع عقد بیع

باسلام،، از پدرم سالها قبل ملکی رو خریداری کردم طبق قولنامه دستی عادی و ثمن‌ رو پرداختم،، پدرم دوسال قبل فوت کردن،، ورثه طمع به این ملک کردن که مال همه هست باید تقسیم بشه،، چاره ای جز دادخواست اثبات مالکیت یا اثبات وقوع عقد بیع ندارم،، میخاستم بپرسم در دادخواست خوانده رو فروشنده پدرم ذکر کنم که فوت کرده،، یا نام خواهر برادرام بنویسم،،لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به طرفیت تمام وراث دادخواست بدهید و یا وکیل بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به طرفیت تمام وراث دادخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ب طرفیت وراث دادخواست بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه تمامی وراث طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد