مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی زن بعد از طلاق

سلام

من 1 سال هست طلاق گرفتم بدون اینکه خرجی بگیرم چند روزه که شوهر سابقم فوت کرده. می خواستم بدونم که چیزی از حقوق بازنشستگی ایشان به من تعلق میگیره چون من هیچ در آمدی ندارم و مشکلات سلامتی زیاد. با کمال تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شو هر سابق متوفاي شما بخاطر يك بيماري فوت شدن كه قبل از طلاق تا زمان فوت
( ١سال) به ان مبتلا بودن بله در حد سهم الارث بشما از اموالش كه حقوق بازنشستگي هم جزء اموال است تعلق مي گيرد
ولي صرفنظر از بيماري / عدم بيماري ايشان ، مي توانيد مهريه ، اجرت المثل سنوات زندگي مشتر ك را از اموال بجا مانده با راي دادگاه مطالبه كنيد