مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد فروش ملک

سلام علیکم، من یک خانه‌ای که در آن ساکن هستیم رو قولنامه کردیم برای فروش به مبلغ 220 میلیون تومان. خریدار دو فقره چک به ما داده یکی در تاریخ 24 تیر 99 و دیگری 24 مرداد 99، ما 24 تیر به بانک رفتیم که موجودی نداشت و برگشت زدیم. الان خریدار میگه شرایط خرید رو ندارم و میخوام معامله فسخ بشه. ما هم جای دیگه معامله کردیم که با این اوصاف اونجا هم باید فسخ کنیم. مبلغ فسخ در هر دو معامله 100 میلیون تومان. تا الان برای صلح صبر کردیم ولی فایده ای نداشت. الان چیکار می‌تونیم بکنیم؟ آیا با اجرا گذاشتن چک می‌تونیم ضرر و زیان رو تو دادگاه دریافت کنیم یا نه؟ و باز هم می‌تونیم معامله رو باطل اعلام کنیم؟
منتظر راهنماییتون هستم. با تشکر از شما زنده باشین.

پاسخ ها :

مطالبه ضرر و زیان فسخ قرارداد عدم پرداخت ثمن معامله ملک برگشت چک ثمن معامله ملک فسخ معامله ملک برگشت چک ثمن معامله خسارت فسخ قرارداد فسخ معامله خسارت