مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کار

سلام خسته نباشید
با یکی از دوستان مغازه زدیم و قسمت تعمیرات برای من بود و فروش برای ایشون بعداز دو سال ایشون پیشنهاد شراکت دادن که در مغازه شراکت کنیم و این شراکت به صورت حرف گفته شد و مکتوبی قرارداد ننوشتیم و مدت دو سال هم من حقوقی دریافت نمیکردم در حد گذراندن امور که سهمم برای خرید برای مغازه باشه حالا میخوام جدا بشم شریکم تمام پولهایی که به حسابش زدم و فیشش موجوده حالا شکایتم را باید به کجا ببرم ؟ آیا به نتیجه میرسم ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اختلاف ما حقوقی است ابتدا اظهارنامه بدهید و مسایل و درخواستهایتان را بیان کنید و فرصتی را از زمان ابلاغ تعیین کنید و بعد از آن مطالبه سهم الشرکه با نظر کارشناسی کنید اگر زیر 20 تومان است به شورای حل اختلاف و اگر بالاتر است به دادگاه های حقوقی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای ادعای خودچی دارید،شاهد؟پرینت پولی که به حسابش ریختی؟و...؟موفق باشید