مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با عرض سلام و خسته نباشید من منزلم را به قصد طلاق ترک کردم البته قصد طلاق نداشتم برای همین به دادگاه مراجعه نکردم حالا میخواهم برگردم بعد از هشت ماه میخوام برگردم و شوهرم مایل نیست و چندین بار بهش گفتم بریم مشاوره یا بشینیم مشکلاتمون و حل کنیم اما نمیخواد و نمیزاره برگردم و من میخواهم باهاش زندگی کنم آیا او میتواند وقتی برگشتم مانع من شود و نخواهد با من زندگی کند میتوانم بدون اجازه او برگردم به منزلم حتی اگر او راضی نباشد.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما حق دارید به زندگیتان برگردید و اگر مانع شد فقط با حمایت قانون( اظهارنامه و مطالبه نفقه و شکایت کیفری ترک انفاق) می توانید به حقوقتان برسید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به خانه میتوانیدبرگردیداگراجازه ندادبا پلیس110تماس بگیریدتاصورتجلسه مبنی براخراجزوجه توسط زوج تنظیم شود،بعدامورداستفاده قرارخواهدگرفت.موفق باشید