مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مزاحم

سلام
من در آپارتمان 3واحدی شخصی که 3 پارکینگ داره زندگی میکنم دو واحد دیگه پدر و پسر هستن که فعلا یک ماشین دارن ؛ پارکینگ ما مزاحم هست و همسایه با اینکه فعلا میشه دوتا ماشین ها رو کنار هم پارک کنیم که مزاحم نباشه ولی قبول نمیکنن و اصرار دارن که جای خودمون پارک کنیم و سوییچ رو روی ماشین بگذاریم و کلا قصد اذیت ما رو داره !! ما چه کار میتونیم کنیم و آیا میتونم ماشینم رو جا به جا نکنم یا زمانی که منزل نیستیم و یا نصف شبه آیا میتونیم جابه جا نکنم. برای رفع این مشکل با آدم غیر منطقی چه کار میتونم کنم

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام الناس مسلطون علی اموالهم ایشان حق خودش را اعمال می کند سعی کنید با مسالمت بخواهید که با شما همکاری کند از لحاظ قانونی کاری نمی توانید انجام دهید موفق باشید