مشاوره حقوقی رایگان - زمین قولنامه بدون سند با مدعی دوم

سلام اینجانب در سال 1379 قطعه زمینی به صورت قولنامه ای در خرمدشت کرج از شخصی خریداری کردم که این ملک دارای 4 سند 6 دانگ مفروز شده از قطعه ...... تفکیکی میباشد که به 4 قطعه تفکیک گردیده که مزروعی بوده و در آن زمان خارج از طرح هادی خرمدشت واقع گردیده بود. متاسفانه فروشنده بعد از مدتی متواری شد و سندی به ما نداد این زمین 2 دست چرخیده و ما سومین خریدار آن هستیم. با پیگیری های انجام شده زمین دارای مدعی دیگری نیز هست اما هیچگونه سندی مبنی بر مالک بودن زمین به ما نشان نمی‌دهد این مدعی یکی از بنگاه های خرمدشت کرج می باشد به این دلیل ما قادر به فروش آن نبوده اما زمین با وجود مدعی دوم نیز هنوز دست نخورده باقی مانده است درحالی که اطراف آن کاملا ساخت و ساز شهری انجام شده و آن بنگاهی که در آن معامله صورت گرفته به گفته اهالی متواری است لطفا ما را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما باید علیه فروشنده خود و شخصی که سند به نام ایشان است دادخواست بدهید.

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به دادگاه حقوقی و اخذ رای اثبات مالکیت میتوانید پیش روید