مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن مهریه و بستن قرارداد قبل ازدواج

سلام ببخشید خانواده برای ازدواج شرایط زیادی خواهان هستند و مهریه بالا میخوان من به نامزدم گفتم یه قرارداد پیش یه وکیل ببندیم که بعد از ازدواج من باید مهریمو کاهش بدم چون همسرم اعتماد نمیکنه میگه اگر بعد ازدواج بزنی زیرش چی میخواستم بدونم آیا امکانش هست پیش وکیل قرارداد یا محضر بدون اطلاع خانوادم قبل عقد قراردادی مبنی بر کاهش مهریه انجام بدیم که خیال نامزدم راحت باشه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

چنین قراردادی نداریم ! در دفتر اسناد پس از عقد حاضر شده و قسمتی را ببخشید