مشاوره حقوقی رایگان - اجاره خودرو

سلام
من یک قرارداد اجاره خودرو با یک شرکت تعاونی دارم. تاکنون بابت قرارداد به من چیزی پرداخت نکرده اند. در داخل مفاد قرارداد رئیس هیئت مدیره به عنوان ضامن اجرای مفاد قرارداد می باشد.
من می‌خواهم دادخواست برعلیه شرکت بدهم. آیا می توانم مطالبات خود را از شخص رئیس هیئت مدیره داشته باشم (چون ضامن شده)؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام شما با شرکت قرارداد بسته اید نه با شخص . و شخص رییس هیئت مدیره بعنوان نماینده و ضامن اجرای قرارداد از سوی شرکت معرفی شده نه شخص طرف قرارداد.

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
بله بایدشرکت را با مدیریت ....طرف دعوی قرار دهید چون مسئولیت تضامنی دارند