مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت الباقی ثمن مبایعه نامه

با سلام قطعه زمینی شش ماه پیش تنظیم قرارداد شد الان سه ماه از سررسید ان گذشته ولی خریدار نسبت به تسویه کامل ان اقدام نمی کند و پیشنهاد میکند که الباقی ثمن با دادن اپارتمان تهاتر بکند که مورد موافقت ما نمیباشد لطفا در خصوص الزام قانونی خریداربه پرداخت ثمن قرارداد و اخذ خسارت تاخیر راهنمایی بفرمایید.با سپاس

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مبایعه نامه شما باید بررسی گردد از طریق تماس تلفنی پنل ارسال مدارک برای شما فعال خواهد شد .

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهار نظر مستلزم بررسی دقیق مدارک است.