مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد همسرم

سلام عرض ادب و خسته نباشید من و شوهرم 3 سال جدا از هم زندگیم میکنیم و من درخواست طلاق دادم و رد شد اعتیاد داره و نتونستم ثابت کنم من ناشزه وم حسوب میشم و الان فهمیدم زن دوم گرفته من چکار میتونم بکنم ایا با این موضوع میتونم دوباره درخواست طلاق بدم

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
اگر با اجازه دادگاه اقدام به ازدواج مجدد نموده باشد شما صفر می توانید از باب عسر و حرج دادخواست طلاق را ثبت نمایید چون در قانون ایران حق طلاق با مرد میباشد و زن صرفاً در موارد مصرح قانونی از جمله حبس بالای 5 سال تعدد در ترک و سوء رفتار اعتیاد ازدواج مجدد بدون اذن همسر اول � طلاق برای زوجه ایجاد می‌گردد لاکن عسر و حرج مصلح در مواد قانونی مفهومی کمی گسترده تر از سایر موارد حق طلاق از سوی زوجه داشته و میتوان با ثبت دادخواست طلاق از سوی وکیل دادگستری و دفاع مستند و مستدل به مواد قانونی نتیجه گرفت

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام اگر رای ازدواج مجددگرفته باشند و به دادگاه ثابت کرده باشندکه توان اداره دو همسررا دارند شماحق هیچ اعتراضی ندارید چون دردعوی تمکین محکوم و ناشزه تلقی شده اید