مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پرداخت دیه فوتی

با سلام و ادب
ببخشید من سال قبل برج یک ، پرونده کامل خود را به بیمه تحویل دادم و بهم گفتن برو منتظر باش دیه به حسابت واریز میشه.
الان 15 ماهه هیچ خبری نیست از پول ، من چطوری کارم رو پیگیری کنم و مدت زمان قانونی پرداخت دیه فوتی از بیمه چقدر است؟ خواهشا کمکم کنید.
سپاس

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه حداکثر20 روز پس از صدور حکم قطعی دادگاه باید پرداخت بشه.درغیر اینصورت میتونید از شرکت بیمه خسارت بابت تاخیر در پرداخت دریافت کنید.مشخص نکردید که رایی صادر شده یا نه؟