مشاوره حقوقی رایگان - آیا اعتراض به رای شورای حل اختلاف نتیجه‌ای دارد.

سلام. به علت جابجایی در شغلم مجبور شدم منزل خود را به مستاجر داده و به شهرستان مهاجرت نمایم. و مستاجر در اثر استفاده نامناسب باعث آتش گرفتن پکیج شده درخواست نصب دستگاه جدید نمود. از آنجایی که بنده توان مالی آنرا نداشتم و بعداز 4 ماه با قرض توانستم پکیج را تعویض نمایم. و ایشان با گرفتن وکیل توانست رای شورای حل اختلاف را به مبلغ 8میلیون تومن جریمه بابت عدم تعویض پکیج سوخته از تاریخ دی ماه 98 لغایت خرداد ماه 99 بوده را به نفع خود صادر نماید. آیا با اعتراض به این رای تغییری در مبلغ جریمه حاصل میشود.
با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

تغییر و نقض آراء بستگی به ارایه مدارک و دلایل توسط شما دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اعتراض مستدل و مستند به ادله کافی میتواند نتیجه را تغییر دهد یا حداقل مبلغ را کمتر کند