مشاوره حقوقی رایگان - معامله خرید و فروش

باسلام
پدر من مدت سه سال است که 70 درصد مغز خود را از دست داده که مدارک پزشکی آن موجود میباشد حال برادر من در بنگاه زمین های پدری رو با عنوان عقد خرید و فروش به نام خود کرده و هیچ ثمنی هم رد و بدل نشده ... میخواستم ببینم این معامله صحیح است یا باطل؟ اگه باطل است راه باطل کردن آن چگونه هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهرنوش ابوذری

سرکار خانم مهرنوش ابوذری :

سلام بله قابل ابطال است
هم می توانید در دادگاه حقوقی طرح دعوا کنید با عنوان ابطال اسناد و معاملات و هم دادگاه کیفری با عنوان انتقال مال غیر