مشاوره حقوقی رایگان - خيانت شوهر

سلام
لطفا بفرماييد شهادت همكاران محل كار مبنى ديدن ارتباط جنسى منظور در بغل يكديگر بودن و ... از پشت پنجره
در دادگاه براى اثبات ارتباط نامشروع شوهرم مورد پذيرش قاضى خواهد بود
مدرك ديگرى در دست ندارم ولى اين خيانت مدتهاست كه اتفاق افتاده است .
ممنونم از پاسخگويي شما

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اولا توصیه میکنم اینکار را نکنید مگر اینکه بخواهید استفاده ای از اینکار ببرید و صرفا قصد اذیت کردن نباشد ثانیا رابطه نامشوع با شهادت دو شاهد مرد و زنا با شهادت چهار شاهد مرد احراز میشود ولی شهود بایست دقیقا و همگی یه چیز را دیده باشند و حرکات و افعالی که دیده اند باید دقیقا یکسان باشد حتی از نظر زمان و مکان وگرنه شهود تحت تعقیب قرار میگیرنددر کل شما نیاز به مشاوره حضوری دارید تشکر