مشاوره حقوقی رایگان - دو حقوق بازنشستگی همزمان

سلام، من بیست و پنج سال و نیم در ناجا خدمت کردم و معاف از خدمت شدم. حقوق بیست و پنج و نیم روز، در ماه می‌گیرم. می توانم سوابق بیمه به تامین اجتماعی انتقال دهم و مابه التفاوت پرداخت کنم و ادامه بیمه واریز کنم؟ هم از لشکری بازنشستگی بگیرم و هم بعد از تکمیل و 30 روز حقوق از تامین اجتماعی بازنشسته شوم. یعنی دو حقوق بازنشستگی؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام دراین صورت وباموافقت تامین اجتماعی تنهاقادرخواهیدبود مستمری کامل یعنی 30 روز درماه برابر اشل حقوقی تامین اجتماعی دریافت کنید امکان دریافت دومسمتری محال است موفق باشید