مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام وقت بخیر من ماشین همسر سابقم رو توقیف کردم حکم توقیفش رو هم دارم ولی پاسگاه نمیاد یکبار میگه ماشین باید بیرون از پارکینگ باشه یه بار میگه ماشین در حال حرکت نمیشه و من خودم تهرانم همسر سابقم شهرستان میشه راهنماییم کنید چطوری باید ماشینش رو بخوابونم ؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام به احرای احکام مراجعه و دستور توقیف کلی را تقاضا نمایید