مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق و دریافت دیه و غرامت و جانبازی

عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم برادر من که در سال 77 در تهران خدمت می کرد و دچار بیماری روحی شد و صرفا بعد از کمیسیون پزشکی معاف کردن مشمول برقراری حقوق و مزایای از کار افتادگی نمیشد متاسفانه برادر بنده حسب اعلام پزشکان مادام العمر بیمار و از کارافتاده شده و بگونه ای که الان بخاطر مصرف قرص اعصاب کلیه هاشونم دچار عارضه شده. لازم بذکر است نامبرده هیچگونه سابقه بیماری نداشته و حتی دور آموزش و گذرانده بودن و در حین خدمت دچار بیماری روحی و روانی شدند که چندین بار در بیمارستان چمران تهران بستری گردیدنو اینکه تا حال بهبودی نیافته و هزینه های درمان طاقت فرسا شده جالب اینکه در برگ معافیت بند 34 پزشکی رو درج کردن که اشاره به تریگولی یعنی کجی گردن داره که زمین و آسمان شاهده ما چنین چیزی ندیدیم حال سوالم اینه میشه براش کاری کرد حقوقی و غرامتی. و جانبازی و اینکه باید شکایت به وزارت دفاع باشه یا یگان و اینکه باید دیوان مطرح کرد یا دادگاه و دادسرای نظامی برای دریافت غرامت و دیه ممنون میشم راهنمایی بفرمائد

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

متاسفانه قدری برای اقدام شاید دیر شده باشد.سال 77اگر سانحه رخداده باشد یعنی نزدیک به بیست و دو سال از واقعه گذشته است و موضوع مشمول مرور زمان شده است.چون در زمان وقوع سانحه قوانین مربوط به مرور زمان حاکم بودند اغلب این قوانین در حال حاضر منسوخ شده اند و شورای نگهبان به علت مخالفت این قاعده با شرع آن را در قوانین بعدی نپذیرفت اما در مورد هر واقعه ای قانون زمان خود واقعه ملاک عمل هست و چون در زمان وقوع این مورد قانون زمان وقوع شمول مرور زمان را پذیرفته بود لذا موضوع مطروحه شما مشمول مرور زمان شده است.