مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد

سلام
من توی یک شرکت دارویی کار میکنم بعد از عید شیفت کاریمون به صورت دوازده ساعت کار سی شش ساعت استراحت شده،
و ساعت کاریمون از هفت عصر تا هفت صبح هست و بدون تعطیلی یعنی ایام تعطیل چه جمعه باشه چه وسط هفته میریم سر کار. میخواستم بپرسم حقوق ما شامل چه مزایایی از قبیل شبکاری، تعطیل کاری ، نوبت کاری و ..، میشه در کل با این شرایط چه مواردی باید به حقوق پایه اضافه بشه

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

ساعت کاری 44ساعت در هفته هست.اضافه کاری در حالتی برای شما قابل محاسبه بود که دوازده ساعت کار بیست و چهار ساعت استراحت می بودید.نوبت کاری هم شامل حال شما نمی شود.چون نوبت کاری در طول یکماه باید تغییر کند مثلا کارگری یک هفته شیفت صبح باشه یک هفته شیفت عصر.و این روند در طول ماه تکرار بشه.با توجه به تایم کاری شما که نیم روز کار در ازای یک روز و نیم استراحته مازاد بر حقوق معمول چیزی به شما تعلق نمی گیرد.چون مورد شما مشمول نوبت کاری مدنظر قانون کار نیست