مشاوره حقوقی رایگان - پارک در کوچه بن بست

با سلام و احترام - کوچه ای که منزل ما در آن قراردارد یک کوچه 5 متری بن بست است که خانه ما فاقد پارکینگ میباشد و باید ماشین را بیرون پارک کرد. جدیدا یک منزل در ابتدای کوچه ساخته شده 12 طبقه هر طبقه یک واحد که این ساختمان دارای دو درب پارکینگ داخل بن بست یک درب هم به سمت خیابان میباشد. (این خانه از ابتدای کوچه تا انتهای کوچه را تصاحب کرده است) که به معنای این است که هر جایی که شما در این کوچه پارک کنید مقابل یکی از دربهای پارکینگ است. ابتدای کوچه بن بست که مقابل خیابان هم میشود در پیاده رو را گل و بته کاشته اند که هیچ کس نتواند خودرو پارک کند. لازم به ذکر است که مجاور منزل ما که روبروی درب پارکینگ میشود همانطور که گفته شد به علت پنچ متری بودن عرض کوچه با وجود پارک ماشین در مقابل در پارکینگ باز میتواند ماشین به راحتی وارد و خارج پارکینگ مقابل شود ولی ماشینهای بزرگ (کشتی گونه) باید با دو فرمان وارد و خارج شوند که این باعث مشکل در کوی ما شده است. از طرفی هم اگر من بخواهم شکایت کنم از نظر هزینه ها مقرون به صرفه نیست. ولی باعث مشکل برای من و اهالی شده است این آپارتمان. به نظر شما حق با من است یا آنها

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قانونا استفاده از حق نباید موجب ضرر دیگران شود موفق باشید