مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین متوفی

سلام پدرم به تازگی فوت کرده ماشینش الان دست منه خواستم بدونم چجوری میشه ماشین رو بفروشم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و سپس از همه ورثه وکالت بگیرید و بعد مالیات بر ارث را پرداخت نمایید و

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
پس از اخذ گواهی های حصر وراثت و مالیات بر ارث فروش خودرو بلا مانع است.

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شما فقط نسبت ب سهم خود می توانید فروش انجام دهید و نسبت ب سهم بقیه وراث باید اذن یا وکالت داشته باشید در غیر اینصورت مرتکب فروش مال غیر شده اید. جهت توضیحات کامل تر با اینجانب تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پس از اخذ گواهی های حصر وراثت و مالیات بر ارث فروش خودرو بلا مانع است.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت و وکالت از بقیه وراث اقدام کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در یورتی دیگر ورثه ادعایی برمال نداشته باشند از طریق شورا درخواست انحصار وکالت دهید و با گرفتنگواهی

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک دیگر ورثه ادعایی بر مال نداشته باشند درخواست انحصار ورثه مطرحکنید و با اخذ گواهی انحصار وراثت و وکالت در فروش از سایر وراث میتوانید اقدام ب فروش کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا انحصار وراثت از شورای حل اختلاف بگیرید و سپس با داشتن وکالت از بقیه وراث اقدام به فروش کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید اول انحصار وراثت کنید و بعد رضایت سایر وراث را هم داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پس از اخذ گواهی های حصر وراثت و مالیات بر ارث فروش خودرو بلا مانع است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از اخذ انحصار وراثت و وکالتنامه از سایر وراث و پرداخت مالیاتهای مربوطه امکان فروش می باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با و انجام انحصار وراثت و اخذ وکالت از همه ورثه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا انحصار وراثت را انجام داده سپس همگی وراث برای خریدار باید امضا کنند یا همه وراث به یک نفر وکالت از وراث وکالت دهند تا اسناد فروش را امضا کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما فقط نسبت ب سهم خود می توانید فروش انجام دهید و نسبت ب سهم بقیه وراث باید اذن یا وکالت داشته باشید در غیر اینصورت مرتکب فروش مال غیر شده اید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ابتدا انحصار وراثت انجام دهید و بر اساس رضایت سایر وراث از آنها وکالت اخذ و اقدام به فروش نمایید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ انحصار وراثت و وکالت از بقیه وراث اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط نسبت ب سهم خود می توانید فروش انجام دهید و نسبت ب سهم بقیه وراث باید اذن یا وکالت داشته باشید در غیر اینصورت مرتکب فروش مال غیر شده اید.