مشاوره حقوقی رایگان - مشکل زمین با شهرداری

با سلام، اینجانب سال 1381 اقدام به خرید یک قطعه زمین، در محله الهیه واقع در جاده ساوه بعد اسلامشهر روبروی شهرک گلستان کردم. البته فقط من نیستم و تقریبا 90 خانوار هستیم که الان به آن ها دسترسی ندارم. در زمان خرید این زمین، شهرداری اقدام به تشکیل پرونده برای ساخت میکرد. ناگفته نماند که این زمین به صورت قولنامه خریداری شده است. با تعویض شهردار وقت، شهردار جدید، تمام پرونده ها را خلاف اعلام کرد. طبق یک ملاقات حضوری که با تمام صاحبان زمین های خریداری شده، گفت: شهرداری قبل خلاف کرده و ایشان حاضر به ادامه این کار نیست. بعد گذشت حدود 18 سال و با پیگیری ها، هنوز هم بلا تکلیف مانده است. خواهشمند است اینجانب را راهنمایی بفرمایید که من چکار می توانم انجام دهم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
در خصوص سوال مطروحه با عنایت به اجمالی بودن موضوع امکان اعلام نظر دقیق وجود ندارد لاکن موضوعی که از سوال شما به ذهن متبادر می گردد امکان طرح دعوا حقوقی و کیفری علیه شهرداری یا شخص شهردار متعاقب بررسی تفصیلی موضوع وجود دارد