مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه اجباری بدون قرارداد

سلام عرض ادب
بند 3 سال پیش در شرکتی مشغول بکار شدم
نگهبان شرکت بهم یه خونه معرفی کرد
که برای پسر صاحب شرکت بود
بنده با پدر صاحب خانه صحبت کردم و قرار شد من خانه را اجاره کنم
ولی هر چقدر اسرار کردم برای قرارداد صاحب خانه گفت نیازی به قرارداد نیست و شما در شرکت ما کار میکنید
الان بعد 3 سال صاحب خانه گفته خالی کنید قرارداد که ما با هم صحبت کردم برای برج 7 هست و الان میگه باید خالی کنید اگه خالی نکنید خودم همه وسایل میریزم بیرون

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

اگر اجاره را ثابت بکند باید دادخواست تخلیه تقدیم نماید و راسا نمتوانید اقدام به تخلیه نماید