مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و سفته

با سلام و عرض ادب و احترام اینجانب دو فقره چک دارم مبلغ 130میلیون تومان و مبلغ 130 میلیون سفته طرفم کارمند دادگاه اگر روی چک و سفته اقدام کنم به حقم میرسم طرفم یه واحد آپارتمان داره و یک دستگاه خودروی سمند از وکیل پرسیدم گفته آپارتمان و ماشین چون یک دونه داره برات پول نمیشه آیا این حرف وکیل مستنده یا میشه اقدام کرد ضمنا پشت سفته ها هم برادرش دکترها امضا کرده ممنونم اگه پاسخ بدید

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

خودرو قابلیت توقیف دارد ولی آپارتمان اگر در تصرف خودش باشد و بغیر آن مسکن دیگری نداشته باشد جز مستثنیات دین است و قابلیت توقیف و فروش ندارد امضای دکتر نیز اگر بعنوان ضمانت باشد همانند توضیحات فوق نیازمند ملائت مالی است یعنی باید دکتر اموالی داشته باشد تا بتوانید استیفای حق کنید