مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کار

سلام استاد بنده از اواسط برج 12 پارسال در یک شرکت خصوصی که قسمتی از پروژه مترو تبریز رو اجرا میکنه به عنوان نگهبان کار میکنم. همون اول گفتن شما دو شیفت ثابت 12 ساعته هستید و ماهانه علاوه بر کمترین حقوق قانون کار 120 ساعت هم اضافه کاری خواهید داشت و من هم شیفت ثابت صبح شدم که 7 تا 19 سرکار میرم، با توجه به اینکه مثلا ساعت کاریمون در ماههای 31 روزه 372 ساعت هستش یعنی 180 ساعت اضافه کاری باید بدهند ولی چون من 15 ماه به بازنشستگیم مونده و با 120 ساعت نزدیک 4میلیون بیمه رد میشد راضی به کار شدم. ماه اول امسال بیمه 3/700 خرده ای رد شد ولی از ماه دوم و سوم بیمه ام داره 3/100 رد میشه، با اینکه از اول سال تا امروز یه قرون پول نگرفتیم ولی من از لیست بیمه میبینم که اینا نزدیک 90 ساعت اضافه کار منو نمیدن با سرپرست کارگاه هم صحبت کردم میگه ما با قانون کار کار نمیکنیم (ولی قرارداد رو دقیقا با کمترین حقوق مصوب قانون کار میزنن) وضع شرکت خرابه و پول نیست اگه دوست نداری میتونی تسویه کنی. قرارداد هم سه ماهه میزنن ولی آخر سومین ماه، حالا من از شما استاد محترم میخوام که بفرمایید من میتونم با وجود امضا کردن تسویه حساب هر قرارداد سه ماهه بعد 15 ماه که سابقه بازنشستگیم پر شد به اینا شکایت بکنم و به حقم برسم و اینکه آیا با شکایت در اون زمان میشه حق بیمه ای که اینا کم رد میکنن با رای دادگاه اصلاح بشه.
شرمنده که طولانی شد، استاد خواهشا خیلی دقیق بنده رو راهنمایی بفرمایید.
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همین مطالب رادرقالب شکایت به اداره کارتقدیم نمایید