مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی

با سلام بنده یک خودرویی رو سند قطعی زدم تمام مشخصات برگ سبز و سند که از دفترخونه تحویل گرفتم درست قید شده ولی تو اون سند شماره شاسی ماشینم اولش بجای411 نوشته 4111 حال چه باید کرد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

در این حالت یا شماره شاسی روی بدنه درست هست یا شماره روی سند.ابتدا از طریق مراجعه به پلیس راهور از شماره واقعی شاسی اطلاع کسب کنید بعد بسته به اشتباه صورت گرفته تقاضای اصلاح را مطرح کنید.چون در زمان تعویض پلاک و نقل و انتقال معاینه اصالت بعمل می آید بسیار بعیده که اشتباه در خود شاسی باشد چون چنانچه شماره شاسی مشکل داشت از انتقال ممانعت بعمل می آمد یحتمل در خود سنذ موقع درج شماره اشتباه صورت گرفته است لذا به همان دفترخانه انتقال رسمی سند جهت تصحیح اشتباه رجوع کنید