مشاوره حقوقی رایگان - در ارتباط با بازنشستگی

سلام عرض ادب
پدر بنده 25 سال سابقه بیمه داره که که 7ماه دیگه به دلیل 60سال سن بازنشسته میشه میخواستم بدونم مقدار روزی که بیمه کم داره تا 30 روز حقوق یعنی بجای 25 سال سابقه با 30 سابقه بازنشسته شود رو میشه از بیمه خرید ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به اداره بیمه اعلان کنید مابقی 5 سال رو میخواین یکجا واریز کنید یا اینکه برای اخذ حقوق کامل بازنشسته نباید بشن