مشاوره حقوقی رایگان - هدیه زمین به پاس خدمات چه حکمی دارد

در یک دعوای تصرف زمین به متراژ 5500 متر مسکونی روستایی که در تصرف غیر بوده است به مالکین با همراه وکیل کمک نمودم و زمین را تحویل گرفتیم و حق الوکاله وکیل نیز تمام و کمال پراخت گردید و مالکین طی صورتجلسه ای که به امضای همه مالکین رسیده مقدار 500 متر از زمین را بدون اشاره به مکانش با عنوان "بپاس زحمات فلانی مقدار 500 متر زمین از قطعه 5500 متری با ایشان اهدا می گردد" در حال یکی از مالکین ( از 5نفر )میگوید من زمین نمیدهم هر موقع زمین ها رو فروختیم با پول جبران می کنم بقیه ظاهرا موافق دادن زمینند ولی ترس از فرد مخالف دارند و زمین قطعه بندی شده است ولی مشخص نکرده اند کدام قطعه است و کلا از 15قطعه، دو قطعه 500متری موجود است آیا می توانم باتوجه به اینکه نوشته اند به پاس زحمات اهدا می کنیم جنبه پرداخت حق الزحمه مورد نظر قرار گیرد و از اهدا، یا هبه خارج گردد و بتوانم زمین را بگیرم با توجه به اینکه چهار نفر موافقند و هر پنج نفر زنده و حاضرند و زمین هنوز در تصرف من نیست! با سپاس فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به پاس زحمات نوعی هدیه و قدردانی محسوب میشود و میتوان منصرف شد