مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه واریزی

با عرض سلام و خسته نباشید. در سال 91 یکی از دوستان پدرم که در موضوعاتی دارای روابطی بود، پیشنهاد داد که برای هیات علمی شدن همسر من که فارغ التحصیل ممتاز دانشگاه بود، اقدام کند و متقابلا پول بگیرد. ما با توجه به سابقه آشنایی و برای سهولت امور و تشویق و تسریع عمل، مبلغ پانزده میلیون تومان در ابتدا، پرداختیم و این شخص هیچ نتیجه ای در طول این سال ها به دست نیاورد و پول را هم عودت نکرد. خلاصه به دلایل مختلف وقت تلف شد و نه پول عودت شد و نه مشکل حل شد. الان هم چند سال است که از او خبری نداریم.
سوال من این هست که::
1-آیا امکان شکایت کیفری از این شخص هست؟
2-به چه عنوان؟ کلاهبرداری یا عنوان دیگه؟
3-آیا خود ما متهم به جرمی نمیشیم مثل رشوه دادن یا معاونت در رشوه دادن این فرد، از طرف خودمون، به مثلا نهادهای مربوط به جذب هیات علمی؟
4-مدارک ما فقط رسید واریز وجه به حساب شخص (متاسفانه واریز کننده کارگر ما بوده و فامیل خودش را نوشته. یعنی فیش به نام من یا همسرم نیست) و یکی دو شاهد در مورد وعده ها و تعیین مبلغ توسط متهم، که شهود از اقوام نزدیک مثل پدرم هستند و دلیل دیگه ای نداریم. آیا مفید هست؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به اتهام اعمال نفوذ برخلاف قانون وکلاهبرداری علیه ایشان شکایت کنید.گواهان وکپی فیش واریزی راضم پرونده کنید. ازکارگراقرارنامه محضری بگیرید وضم شکوائیه کنید . شهادت نزدیکان منع قانونی ندارد