مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام، من 98/11/4 تصادف کردم و از ماشین پرت شدم. لگنم و دست راستم از 3 ناحیه شکست و شریان دستمم پاره شد.
الان 6 ماه میگذره و دستم هنوز هیچ علائمی نداره و قراره باز عمل بشم. آیا این هزینه هایی که الان می‌کنم شامل فیزیوتراپی و ام ار آی و ... بعدا بهم پس داده میشه؟ این که من 6 ماه زمین گیرم و دکتر احتمال 6 ماه دیگه رو هم میده. این مدت بیکاری من رو، بیمه میده؟ من کارمند جایی نیستم، منظورم اینه که روی دیه اضافه میشه؟ اگر بیمه تقبل نکنه من میتونم از راننده ی مقصر شکایت کنم برای این هزینه ها؟ راننده ی مقصر، چراغ قرمز رو رد کرد. لطفا جواب منم بدید. ممنون خسته نباشید.

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما تنها نسبت به هزینه ها میتوانید دادخواست بدهید ولی نسبت به از کار افتادگی بیمه متقبل نمیشه فقط میتوانید علیه فرد مقصر دادخواست بدهید