مشاوره حقوقی رایگان - بدونه اطلاع ما ماشین ما را سند زده اند

با سلام پدر بنده یک اتومبیل هیوندا را در بنگاه گذاشته برای فروش که بعد از مدتی صاحب بنگاه فراری شدن و ماشین ما را فروخته بودن بدون اینکه حتی یک ریال به ما پرداخت کند بند تی این مدت پدرم فوت کردن. حال وقتی پیگیر شدیم رفته اند به صورت جعلی پلاک و سند ماشین را در شمال به اسم خود زده اند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و بعد نسبت به فروش مال غیر شکایت کنید اما با توجه به اینکه سند و پلاک منتقل شده احتمال دارد پدر شما به ایشان وکالت داده باشند یا جعل صورت گرفته باشد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید