مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

بنام خدا
سلام و احترام
بنده سی اردیبهشت نود و هفت محکوم به پرداخت مهریه شانزده ماه یک عدد سکه شده ام. سی شهریور امسال موعد پرداخت سکه است بنده کارگر شرکتی یک شرکت هستم دارای فرزند که حضانتش با بنده است حقوق بنده پارسال دو میلیون بود امسال سه میلیون شده و وام مسکن مهر دارم پرداخت میکنم و قیمت سکه پارسال چهار میلیون بود امسال یازده میلیون شده تقریبا سه برابر شده آیا بنظر شما تعدیل در پرداخت ارائه دهم به دادگاه یا اینکه فایده نداره و چه زمانی باید تعدیل را ارائه دهم
چون توان پرداخت ندارم امسال ربع سکه شده 4 میلیون
ممنونم اگر راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام حتماً دادخواست بدهید به احتمال خیلی زیاد تعدیل انجام خواهد شد.