مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در مرحله داوری

با سلام من به خانمم حق طلاق دادم و الان درخواست طلاق داده در مرحله داوری هست در این مرحله چی میشه آیا ما با هم در دادگاه حرف میزنیم و در این مورد چقدر وقت دارم تا رای صادر شه چون من مقصرم و ایا راهی هست قاضی مشاوره بفرسته در این مرحله و همچنین هی زنگ میزنه میگی توافقی بیا جدا شیم چه پیشنهادی میکنی یه فرزند هم داریم ایا حضانت را بخواد مهریه را نخواد میتونم فرزندم را ببینم ملاقاتی و ایا مهریه را بخواد فرزند را نخواد چقدر زمان میبره تا اعسار شه با احترام

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام این طور که از توضیحات پیداست شما وکالت در طلاق با حق دریافت مهریه را به همسر خود داده اید بنابراین هم طلاق می گیرند هم مهریه را دریافت می کنند. ملاقات بچه حق شما است و طبق نظر دادگاه می توانید فرزند خود را ملاقات کنید. به نظر میرسد بهتر است پیشنهاد همسرتان برای طلاق توافقی را جدی بگیرید.