مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و درخواست ضرر و زیان

سلام ما 4 نفر با هم یک ملکی را که دارای قرارداد تعاونی مسکن می باشد به یک مشاور املاک فروختیم. و حدود 10 درصد ثمن را دریافت کردیم و بقیه ماند به زمان تنظیم سند در دفترخانه . ابتدا در روز موعود خریدار گفت که استعلامها آماده نیست. دو روز بعد می رویم به دفترخانه. ما هم قبول کردیم. بعدا نیز به بهانه های مختلف از حضور در دفترخانه و پرداخت بقیه ثمن خودداری می کند. 1 ـ آیا فروشندگان حق فسخ معامله را دارند یا خیر؟ ( در قولنامه ذکر شده که اگر خریدار در زمان مقرر پول را پرداخت نکند ، فروشنده حق دارد معامله را فسخ و پس از کسر 10 درصد ثمن ، ملک را به دیگری واگذار کند ). 2 ـ چنانکه یکی از فروشندگان از حق فسخ خود استفاده نکند آیا بقیه می توانند در مورد سهم خود از حق فسخ استفاده نمایند؟ و تقاضای ضرر و زیان کنند؟

پاسخ ها :

فسخ معامله به دلیل عدم پرداخت ثمن معامله عدم پرداخت ثمن معامله ضرر و زیان فسخ معامله ملک فسخ معامله ثمن معامله