مشاوره حقوقی رایگان - میتوانیم در صورت پرداخت نکردن قسمت اعظم ثمن معامله بعد 30 سال از طریق دادگاه معامله را فسخ کنیم ؟

سلام .

پدر من سال 69 یک ملک رو فروخت

در قولنامه قید شده که : یک واحد منزل مسکونی عرصه 250 متر و اعیان 300 متر در دو طبقه واقع در ....... فروخته و معاوضه شد با یک قطعه زمین به مساحت 125 متر واقع در ..... قیمت منزل یک میلیون و پانصد و پنجاه هزار تومن و قیمت زمین مبلغ 700 هزار تومن . و خریدار دو برگ چک مبلغ سیصد هزار تومن بفروشنده پرداخت کرد که با پول زمین یک میلیون تومان میشود . وبقیه مبلغ سیصد هزار تومن در محضر و امضاء اخر و مبلغ دویست و پنجاه هزار تومن در موقع تخلیه منزل بفروشنده پرداخت میگردد .

مشکل از جایی شروع شد که خریدار زمین را تحویل پدرم نداد و کار به دادگاه کشید و  در سال 74 حکم به سود خریدار داد و حکم تخلیه به ما .

میخواستم بپرسم ایا بعد از اینکه حدود 30 سال از پرونده گذشته میتونیم بابت فسخ قرارداد به خاطر پرداخت نکردن بیشتر مبلغ قیمت ملک به دادگاه شکایت کنیم ؟؟؟؟
و اگه فقط بتونیم مابقی ثمن رو بگیریم به قیمت روز خونه حساب میشه یا تورم ؟؟؟؟

تمام مدارک شکایت رو دادگاه در سال 90 امحا کرده و ما فقط یه کپی قولنامه برابر اصل داریم .

البته ما بیخیال پرونده شده بودیم تا اینکه طرف حدودا 3 سال پیش با یکی از اقوام ما تماس گرفته بود و اعلام کرده بود که بیاد و مابقی ثمن که همون 550 هزار تومن رو شامل میشه به ما پرداخت بکنه. .
من این سوال رو چند بار پرسیدم ولی این کاملترین توضیحاتی بود که دادم . ممنون میشم راهنماییم کنید .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر معامله قابل فسخ نیست
ولی شما میتوانید دادخواست مطالبه باقیمانده ثمن معامله و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید و ..