مشاوره حقوقی رایگان - مهریه به نرخ سال فوت زن فوت شده

همسر اول پدرم در سال 66 فوت کردن و در همان سال پدرم با مادر من ازدواج کرد.
سال گذشته پدرم فوت کردند و حالا فرزندان همسر اول پدرم مهریه مادرشان را به نرخ روز میخواهند.
مادر ما زنده است و مهریه اش را به نرخ روز دریافت کرد.
میخواستم بدانم مهریه همسر اول پدرم به نرخ سال فوتشان حساب میشود یا به نرخ سال فوت پدرم یا به نرخ روز؟

پاسخ ها :

مهریه زوجه پس از فوت محاسبه مهریه زوجه متوفی محاسبه مهریه مهریه