مشاوره حقوقی رایگان - پست سازمانی

با سلام
بنده کارمند رسمی دانشگاه هستم.
در سال 94 تا 97 از ماموریت آموزشی دانشگاه استفاده کردم و دکتری تخصصی گرفتم.
و تعهد محضری دادم که برای خدمت برمیگردم.
در سال 97 شهریور با مدرک دکتری به محل خدمت برگشتم .
دو سال به دلایل سلیقه ای دانشگاه مدرک من را اعمال نکرد و در پست قبلی مشغول خدمت شدم.
به تازگی صورتجلسه داخلی در دانشگاه نوشتند و گفتند باید تعهد محضری را شروع کنم و مدرک اعمال بشود.
اما حکم کارگزینی بنده تا اتمام تعهد بدون شماره پست سازمانی خواهد بود و پست مدیریتی بنده نیز با این توصیف حذف می شود.
بنده سوال دارم آیا میشه کارمند رسمی دولت را بی شماره پست سازمانی، به خدمت گرفت؟ خلاف قانون نیست؟
ممنون میشم پاسخ بدهید و اگر قانونی هست بفرمائید تا ارائه کنم.
با احترام

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به نظر میرسه به لحاظ تعهد خدمتی که داشته اید شماره پست سازمانی هم در مورد شما نباشد مکلف به انجام تعهدید