مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار

سلام، نظر به این که خواهان، تقاضای تامین خواسته فوری به شعبه ارائه کرده و نامبرده جهت پرداخت خسارت احتمالی در مورخه 99/5/29 اخطار و علی رغم ابلاغ قانونی، اقدامی ننموده. لذا دفتر مقرر است پرونده از آمار کسر و بایگانی گردد.

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
تقاضای تامین خواسته در موارد مشخص شده ،مستلزم پرداخت خسارت احتمالی میباشد که مبلغ آن از سوی شعبه دادگاه مشخص میگردد لذا در صورت عدم پرداخت پرونده از آمار کسر و بایگانی میگردد