مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن سیم کارت

سلام چندروز پیش سیم کارتم مسدود شد مراجعه کردم مشترکین، گفتن که حقوقی شده و بعد چند روز شماره پرونده و نشانی اگاهی خراسان شمالی برام پیامک شد. مدارک شناساییم پنج سال پیش مفقود شد و شکایت کردم، ولی کارت ملی المثنی دریافت نکردم. میخاستم راهنمایی کنید مشکل چی میتونه باشه که به اگاهی مربوط میشه. ایا جرمی صورت گرفته و بنده متهم هستم، چه اقدامی باید بکنم ؟. ممنون

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اول ره اداره اگاهی مراجعه کنید احتمالا شاکی خصوصی دارید یا مضنون به ارتکاب جرمی شده اید بعد از اطلاع از وضعیت پرونده میتوان راهنمایی نمود