مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای شورای حل اختلاف

همسرر بنده در تنکابن در تاریخ 98/7/1 دادخواست نفقه معوقه از فروردین 1390 برای 2 دخترم داده در حالی که تا پایان سال 96 فرزندانم تهران مدرسه میرفتند و سال 96 از منزل من به شهرستان رفته بدلیل ارتباط فامیلی شورا 13 میلیون تومن حکم پرداخت داده. اولا مگه طبق قانون نفقه معوقه قابل طرح دعوا ندارد و اینکه فرزندانم ساکن تهران بوده اند

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه معوقه فرزندان قابل مطالبه نيست فقط براي نفقه حال انان را مي توان دادخواست ارايه داد