مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند پسر

با سلام خدمت شما. پسر داداشم بیست سال و چهار ماهشه و معافیت سربازیم گرفته. ضمنا سه سال هم هست پشت کنکوری هست. الان که پدر و مادرش اختلاف پیدا کردن با مادرش رفته خونه پدربزرگش و برای نفقه از باباش شکایت کرده. خواستم ببینم نفقه بهش تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

سلام
نفقه پسر تا 18 سالگی است که درصورت ادامه تحصیل تا 25 سالگی ادامه پیدا میکند