مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. من ماشینم رو فروختم، تو محضر همسرم چک 200 میلیونی مو رو به اسم خودش گرفت قرار بود بخوابونه بحسابم ولی نداد و رفت ماشین گرفت به اسم کس دیگه ای برای خودش. الان 5 ماه شکایت کردم هنوز رای قاضی نیومده متاسفانه، تقاضای برگرداندن کل وجه و تاخیر و هزینه دادرسی دادم،. میخواستم بپرسم ایا وقتی رای بیاد، اگه همسرم پرداخت نکنه، میتونه اعسار بزنه ؟ منو معطل بکنه برای گرفتن پولم؟ و اینکه دیرکرد پول به چه صورت حساب میشه؟ نزدیک 200 میلیون هستش پولی که برداشته، الان بسیار بی ارزش شده، ماشینی که برای خودش خرید با اون 200 میلیون من الان 270 میلیون شده. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر بود اگر با پول شما خودرو خریداری شده روی خودرو اقدام میکردید