مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست صدور تخلیه فوری در زمان کرونا

من ساکن منازل سازمانی هستم. که 5سال مهلت استفاده از خانه سازمانی به اتمام رسیده و منزل را به شخص دیگری واگذار کرده اند. مستاجر خانه خودم رو تخلیه نمیکنه. با وجود اینکه من خودم میخوام برم داخل خونه. 15خرداد نود و نه قرارداد به اتمام رسیده. دیروز (13 مرداد) رفتم دفتر امور قضایی دادخواستم رو دادم. چقدر طول میکشه دادخواستم ثبت بشه. همه میگن به خاطر مصوبه ستاد کرونا به نتیجه نمیرسی. یا میگن قاضی دستور تخلیه میده ولی اجرای احکام اجرا نمیکنه. لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر دستور تخلیه داشته باشید زمان زیادی طول نمی کشه