مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سو پیشینه

با سلام و ارادت. من تقریبا بیست و چند سال پیش بخاطر حمل و استعمال مواد مخدر دو ماه بازپروری قرچک، و 12 سال قبل بخاطر اعتیاد و عدم پرداخت نفقه به همسرم 20روز بازداشتگاه اوین بودم و کارت عکس شدم. الان سالها از اون روزهای تلخ میگذره و خداروشکر من بهبود یافته ام. چندین بار هم گواهی عدم سوپیشینه موثر برای کارفرمایانم گرفته ام. الان سوال اینست: میخام برم و شغل کلیدسازی را فرا بگیرم. میگن برای جوازش گواهی عدم سو پیشینه میخان. با شرحی که دادم آیا بمن جواز کلیدسازی میدهند یا خیر؟

بخدا دیگه بچه خوبی شدم ☺

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه گذشت زمان سو پیشینه شما محو شده و نباید در جواب استعلام سو پیشینه ای درج گردد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر در سوابق کیفری شما ثبت نباشد مشکلی پیش نخواهد آمد