مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح نام خانوادگی که غلط املایی دارد و با نام خانوادگی پدر فرق می کند

سلام. وقت بخیر

هنگامی که برای من شناسنامه اخذ می شده، به دلیل اشتباه املایی نام خانوادگی در شناسنامه من بجای "شیروان" اشتباها "شیران" ثبت شده و تمامی مدارک بنده از جمله کارت ملی، بیمه، مدارک تحصیلی، پایان خدمت، ازدواج و غیره با این نام خانوادگی ثبت شده است. حال اینکه نام بنده در شناسنامه پدر و نام پدر در شماسنامه من موجود هست و تنها اشکال همین غلط املایی است.

1- آیا این مورد برای من مشکل ایجاد خواهد کرد و باید اقدامی انجام بدهم یا خیر؟

2- اگر نیاز به انجام کاری هست لطفا مراحل اداری آن را ذکر کنید تا اقدام کنم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به ثبت احوال تقاضای اصلاح غلط املایی وبه لحاظ سهو قلم کنید