مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

همسرم در کماست دو دختر از همسر اول که یکیشون ازدواج کرده با جهیزیه بسیار سنگین و دومی هم در این شرایط که پدرشان در کما هست در حال ازدواج میباشد ایا دو دختر من که بعدا بخواهند ازدواج کنند و با توجه به اینکه معلوم نیست پدرشان تا چه زمانی در قید حیات باشد تکلیف تهیه جهیزیه انها چگونه میشود ؟

پاسخ ها :

محسن رحمانیان

جناب آقای محسن رحمانیان :

سلام
پدر تکلیفی به دادن جهیزیه ندارد و دختران شما بهتر است قبل از عقد این موضوع را با خواستگار خود شرط کنند